Szex blog

A csikló izgatása - a legjobb technikák

2022.12.14 11:36
A csikló izgatása - a legjobb technikák

Magányos vagy, de nem szeretnél lemondani a szexuális örömökről? Van partnered, de jól jönne neki egy kis segítség, hogy mindig garantáltan eljuss a csúcsra? Netán most fedezed fel a testedet és szeretnél minél többet tudni arról, hogy mi kell az extázishoz? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor ne hagyd ki ezt a cikket a csiklóról.

A gyönyör forrása

A csikló talán a legkényesebb terület a szexben, hiszen a férfiak jelentős része azt hiszi, szakértő a témában, azonban legtöbbjük sajnos téved. Pedig a nők kielégülésének mondhatjuk, hogy ez az apró kis szerv a kulcsa. A hölgyek egy része ugyanis csak a csikló izgatásával képes az orgazmusra. A többiek számára is nagy segítséget jelent ebben, illetve nekik is hatalmas élvezetet nyújthat a csikló, azaz a klitorisz megfelelő izgatása. Akár különféle segédeszközökkel is.

A csiklón mintegy 8000 idegvégződés található, úgyhogy nem kérdés, hogy egy rendkívül érzékeny területről van szó. Főleg, ha hozzátesszük, hogy ez pont kétszer annyi, mint amennyi idegvégződés összesen megtalálható a jóval nagyobb hímvesszőn. A profi kielégítés azonban nem olyan egyszerű, főként azért, mert egyénenként változó, hogy kinek mi okoz örömet. Van, aki a gyengédebb izgatást, míg mások a határozott mozdulatokat részesítik előnyben. Egyesek rajongói az orális kényeztetésnek, sokan viszont a kézzel való izgatásra esküsznek. A legfontosabb tehát, hogy minden egyes csiklót érdemes alaposan kiismerni, hogy biztosan ki tudjuk elégíteni.

Csak a csikló!

Vannak olyan eszközök, melyek kizárólag a csiklóra koncentrálnak és különböző módon ezt a testrészt izgathatjuk velük. Ilyen például az általunk is forgalmazott orvosi csiklószívó, mellyel mechanikusan ingerelhetjük ezt az érzékeny területet. Az okos technológiát alkalmazó vibrátorok között is találunk a klitoriszra koncentráló darabokat. Például a Magic Motion Candy intelligens csiklóvibrátor, mely tökéletes anatómiai kialakítása mellett, okos játékszerként akár egy távkapcsolatban is mindennapivá teszi a közös kielégülést. Szintén kifejezetten ezt a testrészt izgathatjuk a léghullámos csiklóizgatókkal, melyekről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Wand masszírozók

Ezek az eszközök tökéletesek akár egyedüli, akár páros örömszerzésre, de segítségükkel remekül fel is fedezheted a saját testedet. Szóval, mindenkinek és minden alkalomra kiváló választás! A finom rezgések a test minden pontját és összes erogén zónáját kényeztetik, így alkalmasak az előjátékban a hangulat fokozására, vagy például a csiklón alkalmazva az orgazmus elérésére is. A Couples Choice akkus, mini masszírozó vibrátor bőrbarát, bársonyos anyagával és 10 -féle rezgési módjával garantálja a tökéletes kielégülést.

A Nyuszi

A csiklóizgatós, nyúl vibrátorok dupla élvezetet nyújtanak, ugyanis egyszerre izgatják a hüvelyt és a csiklót, sőt némely modellek még anális kiegészítővel is rendelkeznek. Így biztosítják a totális extázist mindenkinek, aki többre vágyik, mint egy egyszerű behatolás. Magányos pillanatokban tökéletes választás az örömszerzéshez, de az együttlétet is feldobhatjuk egy nyuszis maszturbációval a partnerünk előtt. Kínálatunkban számos változat megtalálható a letisztult, elegáns Vivre Coco akkus, csiklókaros vibrátortól a vidám színekben tündöklő PMV20 Meta Rabbit akkus, forgófejes, csiklókaros típusig.

G-pont és a csikló

Ha nem elégszel meg a csikló izgatásával, és fokozni szeretnéd az extázist, akkor ingereld egyszerre a G-ponttal. Ehhez nagyszerű segítséget jelentenek a G-pont vibrátorok. Ha pedig a maximumot szeretnéd kihozni az élményből, akkor válaszd a XOUXOU akkus, csiklószívós G-pont vibrátort, ami sosem fog csalódást okozni.

Megnézem a csiklóizgatókat