Szex blog

Mi az az autoblow?

2022.12.14 13:11
Mi az az autoblow?

Mit tehet egy magányos férfi, ha orális kényeztetésre vágyik vagy aki párkapcsolatban él, de nagyobb az étvágya, mint a párjának? Egyszerű! Szerezzen be egy megfelelő játékszert, ami bármikor képes örömet okozni! Ismerd meg az autoblowt! A következő cikkben bebizonyítjuk, hogy a fent említett problémákra ő lesz a tökéletes választás.

Kielégülés bármikor

Szinte minden férfi rajong az orális kielégülésért, amit partner nélkül eddig lehetetlennek tűnt elérni. Hála a fejlődésnek megszületett a tökéletes eszköz erre is! Az Autoblow létezése óta nem kell lemondani a kényeztető szájak okozta gyönyörről még a magányos pillanatokban sem. Ez a készülék ugyanis úgy van kialakítva, hogy tökéletesen imitálja a női szájat, az orális aktust miközben fantasztikus élményt nyújt. Az Autoblow-val többé nem kell csak a fárasztó és egyhangú kézimunkára hagyatkoznod.

Autoblow 2+ XT – hálózati száj maszturbátor

Ez az orális kényeztető eszköz mesterfokon végzi a dolgát, és tökéletesen utánozza a száj fel-le mozgását, ezzel kényeztető és izgató masszázst nyújt a pénisz számára. A bemeneti nyílás érzéki, dús szájat formáz, mely mögött csábítóan, de kényelmesen szűk nyílás húzódik meg. A belső kialakítás puha és lágy, valósághű érzete garantált élvezetet biztosít.

A készülék hálózatról működik és tartós, időtálló anyagok felhasználásával készült, így hosszú időre hű társad lesz. Ráadásul így sosem kell azon aggódnod, hogy az elemek a legrosszabb pillanatban merülnek le, ami jócskán lohasztó élmény lenne.

A termék egy rugós mechanizmussal van felszerelve, ami körülbelül 10 centiméter hosszan mozgatja fel-le a készülék belsejében található, egymással párhuzamosan elhelyezkedő 3 gyöngysort. A mozgás gyorsasága állítható, így te magad tudod szabályozni, hogy biztos legyen az extázis.

A tisztítás is egyszerű művelet, csak szappanos vízzel mosd el a kivehető betétet és szárítsd meg. Ha a következő használatnál is bársonyos gyengédségre vágysz, akkor a betétet minden alkalommal kezeld hintőporral is.

Az Autoblow 2+ XT háromféle betéttel elérhető kínálatunkban. Ezek az átmérő méretét jelzik. Az A típus a legnagyobb, míg a C típus a legkisebb átmérőjű változat. Ha kedvet kaptál, akkor rendeld meg és válaszd ki hozzá a számodra tökéletes pótbetétet is a kínálatunkból!

Autoblow AI Machine – hálózati szuper szopó száj maszturbátor

Ha még ennél is többre vágysz, akkor válaszd a mesterséges intelligenciát az orális kielégüléshez. Ez a termék 9 előre programozott módot és 10 gyorsasági szintet biztosít, hogy változatos módon juttasson el a csúcsra. A megállító Pause gombbal pedig bármikor nyerhetsz egy kis időt és megpihenhetsz.

A programok között vannak olyanok, amik az egész péniszt kényezteti, vannak, amik csak bizonyos részét, és megint mások fentről lefelé haladnak. Ha pedig szereted a meglepetéseket válaszd azt amelyik mindig mást nyújt. A mesterséges intelligencia segítségével pornófilmek elemzése által tanították meg az eszköznek, hogy mi okozza a legnagyobb örömet egy férfinak. Szóval, nehéz ennél profibb megoldást találni.

Mivel ez a készülék a Autoblow 2+ XT továbbfejlesztett változata, így rendelkezik ugyanazokkal az előnyökkel, mint az elődje, csak még többet tud. Az Autoblow AI Machine is tartós, de kényeztető anyagokból készült, itt viszont a gyöngyös technológiát egy lágy műanyagbetétre cserélték, ami bármilyen méretre tökéletes. Ráadásul ez az eszköz már akár 15 centiméter hosszan biztosítja a fel-le mozgást, így még teljesebb kielégülést garantál.

Ugye, te is szeretnéd mielőbb kipróbálni? Akkor rendeld meg most és add át magadat a gyönyörnek! Ha pedig szívesen kipróbálnál más férfiaknak szóló maszturbációs eszközöket is, akkor nézd meg ezt a korábbi cikkünket.

Kényeztesd magadat bármikor!