Szex blog

A spriccelő orgazmus titka

2023.06.01 09:18
A spriccelő orgazmus titka

A női orgazmust a mai napig rendkívüli rejtélyek övezik. Sokaknak már az is nehézséget jelent, hogy egyáltalán eljussanak a csúcsra, vagy eljuttassák oda női partnerüket. A G-pont megtalálása nem könnyű feladat, a spriccelő orgazmusról pedig legendák zengenek, mégis kevesen találkoztak még vele. 

 

Létezik a spriccelő orgazmus? Hogyen lehet elérni? Cikkünkben most mindent megtudhatsz erről a különleges orgazmusfajtáról. 

Először is, női orgazmusról beszélve, bizony érdemes tisztában lenni azzal, hogy különfélenői orgazmus típusok léteznek. A két alapvető típus, amiről a leggyakrabban hallani, a hüvelyi és a csikló orgazmus. 

A hüvelyi orgazmust hüvelyi behatolás útján lehet eléri, míg a csikló orgazmust a csikló izgatásával. 


Tudtad? Sok nő csak rendkívül nehezen ér el hüvelyi orgazmust, a csikló izgatásával azonban többségük a csúcsra juttatható. Sőt! A csikló izgatása a nők többsége szerint sokkal intenzívebb orgazmusélménnyel jár, mint maga a behatolás.

A harmadik orgazmustípusnak nevezhetjük a G-pont izgatásával elért orgazmust, amely a nők többsége szerint még a csikló izgatásánál is intenzívebb orgazmusélményt eredményez! 

 

spriccelő orgazmus

 

Spriccelő orgazmus, azaz női ejakuláció?

Az úgynevezett spriccelő orgazmus tulajdonképpen nem más, mint egyfajta női ejakuláció. Bizony, olykor és egyes nők is képesek a férfiakhoz hasonlóan ejakulálni. A spriccelő orgazmus eléréséhez azonban rendkívül intenzív orgazmusra van szükség. Ezt az intenzív orgazmust pedig a legkönnyebben a G-pont izgatásával lehet elérni

 

Mielőtt azonban heves igyekezetbe kezdenél fontos azzal is tisztában lenned, hogy nem minden nő képes spriccelő orgazmusra, így semmiképp se táplálj előzetesen ilyesfajta elvárásokat partnered irányába.

 

Hogyan ismerhető fel a női ejakuláció?

Óóó ne izgulj, fel fogod ismerni! A női spriccelő orgazmus a legtöbbször valóban spriccel, orgazmus hatására többször kilövell az intim tájékból. Nem összekeverendő ez az izgatás hatására kelezkető hüvelyi nedvesedéssel. Míg ez már az izgalmi állapot elejétől jelen van, folyamatosan termelődik, addig a női ejakuláció közvetlenül a csúcsrajutás pillanatában jelenik meg. Ezen kívül nagy különbség, hogy míg a hüvelyi nedvesedés terméke a hüvelyből származik, addig a női ejakulátum a húgycsőből távozik. Bár bizarul hangozhat, ne ijedj meg, ettől függetlenül nem tartalmaz vizeletet, ezt már vizsgálatok is kimutatták, így sem szégyenkezni sem undorodni nem kell miatta, illetve tőle. 

 

Hogyan érhető el spriccelő orgazmus?

Ahhoz, hogy ezt a különleges élményt megtapasztaljától, egy kis kísérletezésre, gyakorlásra lehet majd szükségetek. Ami a legfontosabb lesz, hogy kellően ellazuljatok, egymásra hangolódjatok, megfelelő izgalmi állapotba kerüljetek és találjátok meg a G-pontot. A G-pont érintése, izgatása nélkülözhetetlen lesz a spriccelő élmény eléréséhez. 

Kezdjetek hozzá a szeretkezéshez egy kis előjátékkal, jöhet a simogatás, a finom csókok és az orális kényeztetés. Majd próbáljátok megkeresni a G-pontot.


Hol található a G-pont, hogy bukkanhattok rá a legkönnyebben? 

A G-pont egy borsónyi kis pont a vagina nyílásától alig néhány centiméter mélyen található. Ha hozzáérsz, szivacsos felületet tapasztalhatsz, ami kissé ki is dudorodik környezetéből. A

G-pont megtalálása nem könnyű feladat, ez a különleges, kéjes kis terület egészen nehezen megközelíthető helyen található. A legkönnyebben úgy taponthatod ki, ha a hüvelybe 2-3 centi behatolás után finom hívogató mozdulatokat végzel a mutató ujjaddal.

Valószinűleg egy kis kísérletezgetésre lesz majd szükség, mire megtaláljátok majd, de minden próbálkozást megér a végeredmény!


Ha úgy éreznétek, hogy kézzel nagyon nem akar sikerülni a felfedezés, érdemes lehet kipróbálnotok egy speciális g-pont vibrátort, ezek a különleges vibrátorok úgy lettek kifejlesztve, hogy hajlított kis karjuk a behatolást követően a lehető legnagyobb eséllyel találja meg a G-pontot, így használatuk könnyen és hamar orgazmust eredményezhet. Ideális lehet akár maszturbációhoz is, ha a női fél kitapasztalja magán, hol található a G-pontja, könnyebben tudja majd instruálni partnerét, merre keresse, így hamar érhető el a közös siker. 

A G-pont megtalálásáról és stimulálásáról itt olvashatsz bővebben.