Szex blog

Amikor kialszik a láng - jöhetnek a szexjátékszerek?

2018.12.05 18:57
Amikor kialszik a láng - jöhetnek a szexjátékszerek?

Olyan évet írunk, amikor alig meghökkentő, hogya szexuális vágy kialudt, nem működik az együttélés, vagy éppen már nem tudunk teljesíteni az ágyban. Hogy mi az oka ennek és mi az, amit mi megtehetünk mindennek elkerülése érdekében? Néhány bombabiztos és szexitippet adunk most nektek!

A folytatásért kattints a képre!

tippek a jó szexhez

 

Sokan kétségbeesnek, amikor eltűnik az intimitás a kapcsolatból, ugyanakkor ez felfogható igazi kihívásnak, amely a kreativitásunkon és a spontaneitásunkon is múlik, de legfőképpen a két fél közti kommunikáción.

A kutatások ugyanis azt mutatják, hogy  megfelelő kommunikáció mellett még a szex is jobb, és ez nem feltétlenül a piszkos szavak használatára értendő. Mindez pedig segíthet felmelegíteni a kihűlt érzelmeket is. Igyekezzünk nem tabuként gondolni a témára, ne legyünk utasítgatóak, egyszerűen és elegánsan jelezzünk csak annyit, hogy az jól esik, amit éppen tesz velünk. Ha a testiségről van szó, mindenképp ajánlott újra felfedeznünk partnerünk erogén zónáit. Ha pedig épp más érintésre vágyunk, jelezzük finoman, esetleg vezessük rá, mit is szeretnénk. Ez mindenkinek szól: ha közel járunk a csúcshoz, kérjük a folytatást, ne féljünk kicsit önzők lenni.

 

szexjátékok

 

Egy, a Journal of Sex Researchben közzétett 2016-os tanulmányban a kutatók 39 000 heteroszexuális pár válaszát elemezték, akik több mint három éve házasságban éltek vagy együtt laktak. A tanulmány során a szexuális elégedettségi fokot vizsgálták, és arra jutottak, hogy magasabb elégedettségről számoltak be azok a párok, akik pozitív megerősítést adtak egymásnak a szex alatt, és eléggé nyitottan kezelték a pásztoróra alatt kialakuló kínos pillanatokat. A boldog párok együtt nevetnek, fontos a könnyed megközelítés.

 

Ha elég bevállalósak vagytok, érdemes bevetni szexuális játékszereket is. Nem tudjátok hogyan és mit válasszatok? Nos, a legnépszerűbb ilyen játékszerek a vibrátorok. Mindenféle formában, színben, méretben és különböző anyagból készült típusok kaphatók, az online szexshop oldalakon pedig igen kényelmesen válogathattok még akkor is, ha nincs merszetek egy üzletbe betévedve beszerezni az új játékszert. Persze nem csupán vibrátorok közül válogathattok kedvetekre, szexi jelmezek, análgyöngyök, dildók és különböző sikosítók is felkelthetik figyelmeteket, valamint elérhetitek velük céljaitokat: felkelthetitek párotok figyelmét, beindíthatjátok fantáziáját.

 

Az összebújáshoz fontos a megfelelő időzítés is. A nagyvárosi élet és a hétköznapok igen magas stresszfaktorral bírnak, így nem csoda, ha az egyik félnek a munka és otthoni teendők, esetleg gyereknevelés mellett estére már csak annyi ereje maradt, hogy lezuhanyozzon és beesen az ágyba. De mi lenne, ha ezt az egymásra történő figyelést reggelre időzítenétek?

Állítsátok be az ébresztőórát 30 perccel korábbra, és nézzétek meg mi történik! A férfi test kipihent, a nő partneren még nincs rajta a napi teendőkkel járó stressz, ez pedig igencsak felszabadító érzés lesz. Sokan a szürke hétköznapok rabjai lesznek, szerencsére ott van még a hétvége. Ilyenkor nyugodtan lazíthattok, ha pedig a család zaja megzavarna, igyekezzetek mégis minél gyakrabban relaxálni kettesben. Egy pohár vörös bor, egy kád tele forró vízzel, fürdőbombával bombabiztos terv lehet. Gyújtsatok gyertyát, élvezzétek a közös pillanatokat.

 

Az ünnepek közeledtével pedig egy-egy szexi ruhát is beszerezhettek. Akár itt, online szexshop szexi mukilás jelmezkínálatunkban válogatva is biztosan megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb darabot. Napjainkban már könnyedén beszerezhettek egy szexi Mikulás, vagy éppen manó jelmezt. Persze lesz, akibe belebújik inkább a kisördög, és krampuszként készül a karácsonyra. Bárhogyan is döntsetek ne feledjétek, a megfelelő kommunikáció biztos út lehet az intimitás újraépítésében!

 

További tippre lenne szükséged? 

Olvasd el az otthoni erotikus masszázsról szóló cikkünket is!