Szex blog

Tippek legénybúcsúra

2020.09.08 19:03
Tippek legénybúcsúra

Egy legénybúcsú mindig izgalmas esemény, hiszen ez egyben azt jelzi, hogy valaki szándékai szerint egy életre elkötelezte magát a párja mellett. A hagyomány szerint ilyenkor a vőlegény férfi rokonai és barátai összegyűlnek, hogy egy felejthetetlen estét töltsenek együtt, mulassanak, szórakozzanak.


Ha azt szeretnénk, hogy az este tényleg igazán jól sikerüljön, nem árt előtte jól megtervezni és felépíteni azt. Nem tanácsos egyszerűen csak összegyűlni mindenféle előkészület nélkül, mert úgy hamar ellaposodhat a buli vagy ötletek és programok híján egy sima péntek estévé válhat, amire egy hét vagy egy hónap múlva senki nem fog emlékezni. Ezt pedig senki sem akarja, ugye? ;) 


Nézzük meg, mi kell ahhoz, hogy felejthetetlen élmény maradjon a legénybúcsú a vőlegyén és vendégei számára egyaránt!

A cikk folytatásáért kattints a képre!


legénybúcsú ötletek1. Az alkohol


Bármennyire is furcsán hangzik, de egy jó tanács az estére: óvatosan az alkoholfogyasztással! Ez persze nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne igyunk semmit. (Nem is mernénk ilyet javasolni.) Természetesen a megfelelő mennyiségű alkohol segít levetkőzni a gátlásokat és jó hangulatba is hoz, de az ember ilyenkor hajlamos túlzásba esni, és ami még fontosabb, túl hamar elkövetni ezt a hibát.

Ha a vőlegény már a buli elején matt részeg és nem tud érdemben részt venni a buliban, a játékokban, az elég kellemetlenül veszi ki magát, nem beszélve arról, hogy megy a szervezés is. Az ideális felépítés tehát egy olyan este, ahol egy vagy két itallal köszöntjük az ünnepeltet és megalapozzuk a jó hangulatot, ez után pedig folyamatosan adagolva fenttartjuk azt.


2. Változatos programok


A menyasszonyos kvíz és az ivós játékok szinte kötelezők, de a lényeg az, hogy a vőlegényt egy kicsit próbára is tegyétek és ha lehet, kicsit kimozdítsátok a komfortzónájából. Hiszen mikor is tehetnétek meg ezt, ha nem most?

Ezért jók azok a feladatok, 
amikor idegenekkel, járókelőkkel kell együtt csinálni valamit. Mikor teret nyer a spontaneitás és már-már utoljára, de bevethetők a férfi bájai egy-egy nő megszólításánál. Szükség is lesz rá, hiszen a tipikus legénybúcsús játékok többsége arról szól, hogy különböző szívességekre vegye rá a megszólítottakat, úgy mint például:
közös fénykép készítése, egy puszi, póló aláírása, telefonszám megadása, fehérnemű címke kivágása, stb. 

 


3. Pikáns kellékek


Ha a vőlegény elég bevállalós, lehet kicsit csavarni a dolgokon különböző pikáns legénybúcsú kellékek használatával is.

Ha például azt tűzitek ki célul a vőlegénynek, hogy az idegenekkel 
kapcsolatba lépős feladatokat egy meztelen női testet ábrázoló kötényben végezze el, az nem csak nehezít a feladaton, de egy plusz humorfaktort is ad hozzá, látva a járókelők reakcióit.

legénybúcsú kellék kötény

Adhattok egy olyan feladatot is a vőlegénynek, hogy úgy beszélgessen idegenekkel, hogy közben feltűnően játsszon egy cicis stressz labdával, de úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Vagy akár egy cicis nyalókát is szopogathat közben. (Ezeket a jeleneteket érdemes lesz videóra vennetek. ;) )

cicis stresszlabda

 


Hogyha azt tűzitek ki célul, hogy egész este egy péniszes plüss sapkát hordjon a fején, esetleg egy felcsatolható gumimellet, vagy abban fotózkodjon idegenekkel, az biztosan szerezni fog pár vidám pillanatot. 

felcsatolható mellek


Ha van egy pár nyugodtabb percünk és kicsit leült a hangulat, akkor akár elkezdhetünk egy izgalmas felnőtt társasjátékot is. A Fekete történetek remekül alkalmas erre, hiszen egy izgalmas barkóba szerű játékról van szó, ahol az adott történet részleteit és fő eseményeit kell kitalálni.

Ha pedig ebből a Sex és vér című csomagot szerzitek be, az még illik is egy pikáns hangulatú legénybúcsúhoz.


4. Ajándékok a vőlegény részére


Megtervezhettek egy olyan legénybúcsút is, ahol a feladatok végrehajtásáért pontokat kaphat a vőlegény és a pontokat már előre megvásárolt ajándékokra válthatja be (természetesen úgy, hogy nem tudja mi az).

Ebben az esetben persze meg kell venni pár ajándékot előre, ezek összegét könnyedén összedobhatjátok majd a legénybúcsú résztvevőivel. Ez esetben igazán szexis és pikáns ajándékok is beleférnek, hiszen nem kell őket nyilvánosan is használnia. Lehet ez akár egy cukorka péniszgyűrű, bármilyen csajos naptár, bolyhos bilincs, rugalmas mini vagina vagy zsebhoki is.

Ha nyitott rá a menyasszony is, ezek akár még izgalmas kiegészítőként is szolgálhatnak a hitvesi ágyban.

A lényeg persze mindig az, hogy a vőlegény jól érezze magát. Ezt minden más fölé kell helyezni, hiszen neki akarunk egy emlékezetes estét szerezni. A csapat pedig amúgy is elsősorban az ő barátaiból áll, tehát a jó hangulat szinte garantált.