Szex blog

Prosztata orgazmus, avagy a prosztata masszázs titkai

2023.01.26 10:01
Prosztata orgazmus, avagy a prosztata masszázs titkai

A prosztata izgatása, stimulálása elképesztően intenzív orgazmus eléréséhez vezethet, mely könnyen meghaladhatja a hagyományos szex során átélt orgazus élményét.
Nagyjából olyasféle orgazmusélményt képzelj el, mint amilyet a nők a G-pont izgatásával tudnak megtapasztalni, nem véletlen nevezik a prosztatát a férfiak G-pontjának is.


Ha férfiként még nem törekedtél a prosztata orgazmus elérésére, mindenképp érdemes felvetni az ötletet partnered számára, ugyanis tényleg olyan élmény ez, amiből kár lenne kimaradnod.
Ha pedig nőként olvasod cikkünket, figyelj jól, mert összeszedjük neked, hogyan szerezhetsz minden korábbinál nagyobb gyönyört partnered számára!

Röviden és érthetően a prosztatáról


Először is, mielőtt a prosztata izgatásához látnánk, bár triviálisnak tűnhet, nem árt némileg tisztában lennünk vele, hogy tulajdonképpen mi is az a prosztata.
A prosztata tulajdonképpen nem más, mint egy férfi nemi mirigy, amelynek kulcsfontosságú szerepe van a spermiumok és az azokat szállító folyadék, az ejakulátum termelésében.
Egyszerűbben fogalmazva, a prosztata felelős az orgazmus során a péniszből kilövellő sperma termeléséért.Hol kell keresned a prosztatát?

A prosztata egy egészen apró, nagyjából dió méretű kis szerv. Megtalálása kicsit trükkösnek tűnhet, ugyanis a testen belül helyezkedik el, az ánusz, végbél belsejében. A legkönnyebben úgy találhatod meg, ha ujjadat behelyezed a férfi ánuszba, nagyjából 5 cm mélyen és kissé behajlítod a hasfal irányába.

prosztata masszázsMit kell csinálni a prosztata orgazmus kiváltásához?

A prosztata orgazmus megtapasztalásához és kiváltásához a prosztata ingerlésére, stimulálására van szükség, ehhez a legideálisabb, ha masszírozzuk a prosztatát.
A prosztata masszázs végezhető kézzel, de ma már nagyon szuper segédeszközök is rendelkezésre állnak a terület izgatásához. A prosztataizgatók például nagyon egyszerűen és higiénikusan használhatók, a különféle rezgő funkciókkal pedig pillanatok alatt kiválthatják a prosztata orgazmust.Gyakori kérdések a prosztata masszázzsal kapcsolatban:


Belehelyezni valamit a végbélbe? Nem fájdalmas?

Ha korábban még nem próbáltál ilyesmit, idegenül hangozhat, hogy férfiként bármit is behelyezz, vagy az orvost leszámítva bárki is “belenyúljon” az ánuszodba. És persze ha nem megfelelően, túl gyorsan, vagy befeszült állapotodban történik ez a folyamat, kellemetlen lehet. Ha azonban minden körülmény megfelelő, a prosztata masszázs egyáltalán nem fájdalmas, sőt, ahogy fentebb is írtuk, minden korábbinál intenzívebb orgazmushoz juttathat hozzá.Nem veszélyes a prosztata izgatása?

Persze, ha nem megfelelően végezzük, bármi, a hétköznapi szex is lehet veszélyes. Normális keretek között azonban nem, a prosztata izgatása semmilyen veszélyt nem rejt magában.
Természetesen vannak helyzetek, melyekben nem ajánlott a prosztata masszázs, ilyen például, ha a masszázs alanya aranyérrel küzd, ha fennáll a prosztata rák gyanúja, vagy ha épp gyulladásban van a prosztata.Mire kell ügyelni a prosztata masszázs során?

Ha az alábbi pontokat betartjátok, a prosztata masszázs szinte garantáltan biztonságos és élvezetes lesz:

  • Előzze meg alapos tisztálkodás, mindketten, akit kényeztetnek és aki kényeztet is tisztálkodjon meg, tiszta ánusz, tiszta kezek és ha segédeszközt használtok, tiszta segédeszköz az alap, ami szükséges a masszázs elkezdéséhez!
  • Ha kézzel történik az izgatás, bizonyosodjatok meg róla, hogy a partner körmei nem túl hosszúak, ugyanis a hosszú körmök meghorzsolhatják a prosztata érzékeny szöveteit!
  • A masszázs alanya helyezkedjen el kényelmesen, legyen kellőképpen ellazulva, tehát ne csapjatok bele rögtön a közepébe, hangolódjatok rá, kezdjetek egy kis előjátékkal!
  • Kövessétek a fokozatosság elvét, nagyjából úgy, ahogy az anál szex esetében lassan haladjatok, fokozatosan!
  • Gondoskodjatok a megfelelő síkosításról, ez az egyik legfontosabb pont, az ánusz természetes módon nem, vagy alig síkosodik, így feltétlen gondoskodjatok róla, hogy sikamlós legyen a behatolás!


Prosztata masszázs kézzel - így csináld:

prosztata orgazmus

Készüljetek fel mindketten a prosztata masszázsra, hangolódjatok egymásra, lazuljatok el, ha szükségét érzitek, előtte beszélgessetek egy kicsit a témáról, mindketten mondjátok el egymásnak aggodalmaitokat. Ha valamelyikőtök nem szeretne, vagy nem mer belevágni, inkább halasszátok a dolgot későbbre, semmikép se erőltessétek, hiszen úgy eleve nehezen tudtok ellazulni, márpedig ahhoz, hogy elérjétek a prosztata orgazmust, lazának kell lennetek.

A prosztata telis-tele van idegvégződésekkel, így a finom kényeztetéssel hamar elérhető a prosztata orgazmus.

Na de írjuk is, mit csináljatok, ha kézzel láttok hozzá:


Miután mindketten tiszták és relaxáltak vagytok, túl az ellazuláson, az egymást simogató előjátékon, az alábbiakat javasoljuk:

  1. Ujjaiddal először kívülről masszírozd át az ánuszt, hogy könnyebb legyen majd a behatolás. Ujjaidat finoman helyezd rá a végbélnyílásra, majd óvatosan mozgasd őket jobbra-balra-fel-le, vagy akár körkörösen.

  2. A felszíni simogató, vibráló mozdulatokat követően kezdd el “befelé” masszírozni a területet. Helyezd az egyik ujjadat a végbél nyílására és finoman, lassan végezz apró “benyomó” mozdulatokat a nyíláson.

  3. A fentieket követően (miután azokra biztosan szántál minimum 5-10-15 percet), elkezdheted az ánusz belülről történő masszírozását. Helyezd be mutatóujjad az ánuszba, elég csak minimálisan, nagyjából az első ujjperced feléig, ügyelj rá, hogy lassan és finoman tedd ezt. Ha bejutottál először mozdulatlanul várj egy kicsit, hogy a partner megszokja az érzést. Ha ujjaddal úgy érzed, az ánusz eléggé ellazult, finoman kezdd el mozgatni az ujjad hegyét fel-le, jobbra-balra a nyílásban, hogy kicsit tágítsd a területet. (Ne ijedjetek meg, nem lesz kitágítva ezáltal a végbélnyílás, ez a fajta tágítás csak a masszírozást teszi könnyebbé.)

  4. Ha eddig sikeresen eljutottatok, finoman mélyebbre tolhatod az ujjad az ánuszban, bekerülhet immár az egész első ujjperc. Ha ez megtörtént ugyanúgy, mint korábban folytasd a finom tágítást az ujjad jobbra-balra, fel-le mozgatásával.

  5. Ha továbbra is ellazultnak érzed az ánuszt, finoman eljuthatsz a második ujjpercig. Ha a második ujjperc is bent van, elkezdheted a prosztata masszírozását. Az ujjhegyedet hajlítsd be gyengéden a hasfal felé, érezni fogsz itt egy kis dió méretű dudort, az a prosztata, annak a finom ingerlése fogja kiváltani partneredből a még soha nm tapasztalt, gigantikus orgazmust.

Ügyelj rá, hogy tényleg nagyon finom mozdulatokat végezz! Finoman körkörösen simogasd a prosztatát, végezz rajta jobbra-balra irányuló mozdulatokat.
Fontos, hogy mindvégig kommunikáljatok egymással, ha nem is szóban, de figyeld partnered rezgéseit és reagálj rájuk a tempóval és a nyomás, masszírozás intenzitásával egyaránt. (Se sose legyél túl gyors, vagy durva, különben fájdalmat okozhatsz partnerednek.)A fenti, 5. lépést addig folytasd, míg be nem következik a prosztata orgazmus. Hogy erre mikör kerül sor, az sok mindenen múlik, van aki néhány másodperc alatt megtapasztalja, míg másnak 10-15 percre is szüksége lehet.

5 +1.) Ahogy a szexnél, úgy a prosztata masszírozásnál is fontos az utójáték, a levezetés. A prosztata orgazmus elérése után ne szaladj a mosdóba kezet mosni, egy kicsit bújjatok össze, egy kicsit még cirógassátok egymást.Milyen a prosztata orgazmus?

Gigantikus, élvezetes, utánozhatatlan. Rendkívül intenzív élmény, mely ráadásul sokkal tovább tart, mint a hagyományos úton elért orgazmus. Fizikai valójában amire számíthatsz, hogy a pénisz így is folyadékot lövell majd ki magából, ám ez kissé eltérhet majd a szokásos orgazmus során távozó spermától. Hígabb és mennyiségre kevesebb lehet.Prosztata masszázs szexeszközökkel


Könnyen lehet, hogy partnereddel mindketten nyitottak vagytok a prosztata masszázs iránt, de az, hogy a partner az ujját helyezze beléd, valahogy mégsem fér bele a dologba.
Ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanotok a prosztata orgazmus átéléséről.
Temérdek olyan speciális kényeztető áll rendelkezésetekre, mely mondhatni diszkréten, finoman és kényelmes módon teszi lehetővé a prosztata masszázst a lehető legkevésbé feszegetve a határokat. Ezek a speciális kényeztetők ráadásul úgy lettek kifejlesztve, hogy könnyen megtalálják azt a pontot, melynek izgatásával a legkönnyebben kiválthatják az orgazmust. (Nem mellesleg ráadásul önkielégítés során is könnyen használhatók, így mielőtt a partnerrel együtt használnád, letesztelheted egyedül is, hogy milyen érzés ez a fajta újszerű kényeztetés.)

Ha ez az út szimpatikusabb számotokra, nézz körbe prosztataizgató termékeink között és szerezd be azt a kényeztetőt, amely megnyitja majd előtted az orgazmus új dimenzióit.