Szex blog

A legkedveltebb pozitúrák

2024.01.25 11:49
A legkedveltebb pozitúrák

Aki a virtuális pornográf tartalmak világában találkozik először a szexualitással, annak bizony torz képe alakulhat ki arról, mik is a legnagyobb örömet nyújtó pozitúrák. Hiszen egy szexfilmben a fő szempont az, hogy minél jobban látszódjon az aktus, minél szexibben mutasson a nő. De a valóság ennél egyszerűbb és egyben összetettebb. Megismerhetsz most 3+1 pozitúrát, ami segíthet elmélyíteni a kapcsolatotokat, miközben különleges élvezetet nyújt!

Sokféle szexpóz létezik, határt csupán a testi adottságaink szabnak, a preferenciák pedig páronként változhatnak. Mégis vannak olyan testhelyzetek, amelyek a legtöbbünk számára kifejezetten kedvesek. Íme a legjobbak...

1. Misszionárius

Ez a legalapvetőbb pozíció, amire ösztönösen rátalál akár egy lakatlan szigeten felcseperedő fiú és lány is. A partnerek egymás felett fekszenek, lehetővé téve ezzel a minél mélyebb behatolást, a szemkontaktust, ezzel fokozva az intimitást. Mindennek ellenére kevés nő tud eljutni így az orgazmusig, ugyanis legtöbbük számára a csikló izgatása elengedhetetlen a maximális élvezethez. De ha egy párnát helyezünk a nő dereka alá, aki a ritmust maga is felveszi, nagy esélyünk van a csúcs elérésére akár ebben a testhelyzetben is.

2. Kutyapóz vagy doggy style

Ebben a pozícióban a nő négykézláb helyezkedik el, a partner pedig hátulról közelít, ami mély behatolást és intenzív stimulációt tesz lehetővé, talán éppen emiatt lehetséges, hogy több kutatás szerint ez a férfiak kedvenc szexpóza. De ne feledkezzünk meg a nőkről, már csak azért sem, mert ez az a pozitúra, ami előtt a hosszas előjáték elengedhetetlen. Ha elmarad a kényeztetés, a hüvely még nem tágul ki eléggé a behatolás előtt, így nem kizárt a kényelmetlen érzés, vagy akár a fájdalom. Egyes nőknek ez kissé alárendelt helyzetnek tűnhet, de nyílt kommunikációval, a mozdulatok irányításával, esetleg egy kis sikosítóval könnyen lehet az egyik legélvezetesebb testhelyzet egy vad szeretkezés közben a gyengébbik nem számára is.

3. Lovaglópóz

Itt viszont kétséget kizárólag a nőé az irányítás. A férfi a hátán fekszik, partnere pedig ráül és vad vágtába kezd - természetesen a tempó a hölgy vágyai szerint változtatható, hiszen egy ló sem csak galoppban közlekedik. Fáradó test esetén pedig a lábak és a felsőtest helyzetével is lehet kicsit játszani. A férfi nem feledkezik meg az altestmozgásról továbbra sem, de átadja magát az érzésnek, kiengedi a kezéből a gyeplőt és gyönyörködik a párjában.

+1. Ülő lótusz

Amikor a csődör a lovaglópóz során már nem bírja tovább türtőztetni magát szexi cowlgirl-je láttán, felülhet a fekvő helyzetből, miközben a nő továbbra is rajta helyezkedik el. Az ülő lótusz pózban szeretkezők teste tökéletesen egymáshoz simul, ez a testtartás mélyebb behatolást tesz lehetővé, miközben fenntartható a szemkontaktus, és adja magát a csókolózás lehetősége is. Ha a nő átöleli a férfi felsőtestét, belekapaszkodik, akkor még nagyobb összhang alakul ki a mozgásukban, fokozva ezzel az élvezetet és az intimitást kettőjük között.

Mindannyian különbözünk, és az, hogy kinek melyik pozíció válik aktuális vagy örök kedvencévé, mindig a személyes igényektől és az adott pillanatban érzett kényelemtől függ. Az intimitás, a mély érzelmek, a szemkontaktus és az intenzív stimuláció mind hozzájárulhat a legkedvesebb testhelyzetek kialakulásához. Emellett az egymásra hangolódás, a pozíciók, a helyszínek változatossága, a közös kísérletezés és az új dolgok kipróbálása is fontos, ezáltal ugyanis fennmarad az izgalom és az érdeklődés egymás iránt. Biztosan ti is rendkívül kreatívak vagytok, de ha szeretnétek még egy kis plusz színt vinni a személyes lepedőakrobatikába, akkor próbáljátok ki a Kama Sutra kártyajátékot, amely mind az 52 lapján játékos, akár ősi szexpozitúrákat mutat be, amit együtt mind végigpróbálhattok. Így garantáltan soha sem lesz unalmas a szexuális életetek!

Ápr 13

Biztos hallottál már a péniszgyűrűről és biztosan a te fantáziádat is megmozgatta a téma, hiszen itt vagy, hogy többet megtudj erről az izgalmas szexeszközről, kiegészítőről.

Szeretnél több infót kapni arról, hogy pontosan mire jó a péniszgyűrű? Jobb helyre nem is tévedhettél volna! Cikkünkben töviről hegyire beavatunk ennek az igen hasznos és egyben magas élvezeti élményt nyújtó segédeszköznek a titkaiba! Tarts velünk, hogy utána bátran és minden aggályodat félretéve próbálhassátok ki partnereddel ezt a kis játékszert! Hidd el, megéri, nézzük hát, mit érdemes tudni róla!

mire jó a péniszgyűrű

Okt 05

A különböző vibrátorok egyaránt alkalmasak arra, hogy feldobják a közös együttléteket vagy, hogy magányos óráidban szerezz velük magadnak örömet. Ahogy az élet minden területén, úgy a vibrátorok világában is megjelentek a modern technikákat alkalmazó darabok. Így nem csak a kényelem, de az élvezet mértéke is fokozható. Ha szeretnéd tudni, hogyan érheted el a maximális kielégülést egy vibrátor segítségével, akkor ez a cikk neked szól.

Febr 16

Még néhány évtizeddel ezelőtt is bűnös dolognak tartották az önkielégítést, és elképesztő dolgokkal riogatták a fiatalokat, mint lehetséges következmény. Ma már azonban az orvosok és egyéb szakemberek is arra biztatnak, hogy engedjünk nyugodtan utat a vágyainknak, akkor is, ha épp nincs mellettünk partner. Most megtudhatod, hogy milyen áldásos hatása és milyen veszélyei vannak az önkielégítésnek.

Jan 18

A misszionárius póz a legnépszerűbb, leggyakrabban alkalmazott szexpóz. Sokak kedvence, míg néhányan kifejezetten unalmasnak találják, pedig a látszat és a megszokás ellenére rengeteg lehetőség rejlik benne. Ha szeretnél többet megtudni a misszionárius pózról és kíváncsi vagy, hogyan tehetnéd a hétköznapi szexet egy kicsit izgalmasabbá és élvezetesebbé, ezt a cikket neked ajánljuk! A cikk folytatásáért kattints a képre!

misszionárius póz