Szex blog

Többszörös orgazmus – Nem csak mítosz!

2020.03.08 16:33
Többszörös orgazmus – Nem csak mítosz!

Régóta ismert tény, hogy a nők általában nehezebben jutnak el az orgazmusig, sőt, sok nő egyenesen képtelen a hüvelyi orgazmusra. Ennek fényében már akkor is nagyon ügyes a partner, ha az együttlét során egyszer örömet tud szerezni párjának.

A természet, vagy a biológia valószínűleg úgy akarta kiegyenlíteni ezt a helyzetet, hogy míg a férfiak könnyen de csak egyszer, addig a nők bár kissé nehezebben, de akár többszörösen is el tudnak jutni a csúcsra. Bizony, ez nem csak holmi mendemonda, a női többszörös orgazmus tényleg létezik!

Cikkünkből azt is megtudhatod hogyan juttathatod el partnered egymás után akár 2-3 alkalommal is a gyönyör kapujába!

 

A folytatáshoz kattints a képre!

többszörös orgazmus
A többszörös orgazmus receptje 

 

Az arra fogékony, magas libidójú hölgyek esetében nem feltétlen van szükség speciális praktikákra a többszörös orgazmus eléréséhez. A többszörös orgazmusra való készség valamennyi hölgyben ott van, van azonban, aki számára könnyebb sorozatos örömet szerezni, van, aki számára nehezebb.Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan okozhatsz partnerednek fokozott, többszörös gyönyört:

 

1.) Hangold rá

 

előjáték többszörös orgazmushoz

 

Ha szexről van szó, nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő körítést, az előjátékot, a ráhangolást, pláne ha cél a női orgazmus elérése. Ha úgy láttok hozzá a szexhez, hogy a partner már nagyon vágyik az együttlétre (mert mondjuk egész nap apró cirógatásokkal, puszikkal csábítgattad), akkor sokkal könnyebben és hamarabb fog eljutni az első orgazmusig. Minél könnyebben éritek el az első orgazmust, annál egyszerűbb lesz eljutni a másodikig és így tovább.2.) Célkeresztben a klitorisz és a G-pont

Mivel a nők többféle orgazmust is képesek átélni, így az egyik biztos recept a többszörös orgazmus eléréséhez, a klitorisz és a G-pont egyidejű izgatása. A klitorisz a szeméremnyílás felett helyezkedik el, míg a G-pont a hüvely elülső oldalán, nagyjából 5 centi mélyen található. (A G-pont helye cikkünket olvasva többet is megtudhatsz erről a témáról.)
Ha egyszerre stimulálod ezt a két területen, nagyon intenzív, többszörös orgazmust válthatsz ki partneredből, mely akár 10-15 percen át is kitarthat.

 

3.) Játssz az intenzitással

A többszörös orgazmus úgy érhető el a legbiztosabban, ha ügyesen bánsz a kényeztetés intenzitásával. Ha a hölgy partner már eljutott a csúcsra, ne hagyd abba az izgatást, pusztán vedd lassabbra a tempót. Különösen a csiklóorgazmus után a nők csiklója nagyon érzékennyé válik, ezért folytasd az izgatást nagyon finoman, gyengéden, majd mikor készen áll, vedd ismét hevesebbre a ritmust. A váltakozó intenzitással (noha némi gyakorlat elkélhet, mire tökéletesre fejleszted a technikát) könnyedén szerezhetsz partnerednek kétszeres, vagy akár háromszoros gyönyört is.

 

4.) A második orgazmus nem az első ismétlése

Ha szeretnéd, hogy partnered többszörös orgazmust éljen át, ne ess az ismétlés csapdájába. Arra gondolva, hogy az első milyen jól siketült, hiba, ha ugyanazon a módon szeretnéd elérni a soron következő orgazmust is. Az első orgazmus után a nők korábban izgatott testrésze, a hüvely, vagy a csikló érzékenyebbé válik, de ez általában nem azt jelenti, hogy könnyebben elérik ott a következő orgazmust, sokkal inkább azt, hogy ha sokáig piszkálod még az adott helyen, ellök magától. A túlkényeztetett csikló és hüvely könnyen hiperérzékennyé válhat, ami nem kellemes érzés. Ezért ha az első orgazmus hüvelyi volt, a másodiknál koncentrálj a csiklóra, ha az első orgazmust a csikló kényeztetésével értétek el, akkor ezúttal jöhet egy izgalmas póz és a behatolás. Emellett hüvelyi- és hüvelyi orgazmus között is lehet különbség. Ha az első orgazmus után tovább próbálkoznátok, váltsatok pozíciót!

 

5.) Gyorsabb regenerálódás a férfinak

A többszörös orgazmus útjában sokszor az áll, hogy bár a női partner még bírná, a pénisz sajnos nem regenerálódik kellően gyorsan, így hiába érezne még a férfi kedvet, sajnos férfiassága mégsem áll készen az újabb bevetésre. Ezen segíthetsz különböző alkalmi potencianövelők használatával. Ezek a gyógynövényi termékek javítják a pénisz vérellátását és regenerálódó képességét. Ennek köszönhetően szexuális ingerlésre hamar kialakul a merevedés, ami nem mellesleg a megszokottnál erősebb és hosszantartóbb is lehet. Ráadásul magömlés után hamar regenerálódik a pénisz, így rövid időn belül készen állhat a második bevetésre.

Bár a nők könnyebben érhetnek el többszörös orgazmust, azért az a férfiak számára sem lehetetlen ez.

 

6.) És ha te már végképp nem bírod

 

többszörös orgazmus

 

Ha többszörös orgazmussal szeretnél örömet szerezni partnerednek, azért arra is fel kell készülnöd, hogy te talán majd nem bírod az iramot. Potenciafokozóval, vagy anélkül, bizony van egy határ, ami után a hiába is szeretnénk, a pénisz már nem tud teljesíteni. De ez nem jelenti azt, hogy a hölgy partner számára is véget kell, hogy érjen a móka. Ilyenkor nyerhetnek szerepet a különféle szexuális segédeszközök. A csiklóizgatók, vagy épp a vibrátorok. Ügyeljetek rá azonban, hogy minél többedik orgazmusnál jártok, annál finomabb ingerléssel érhetitek majd el a következő kéjes örömet. Így például a vibrátort használjátok a legalacsonyabb fokozaton!


A szex, az orgazmusra való készség gyakorlással javítható. Ha nem sikerült az első próbálkozás során elérni a többszörös orgazmust, ne csüggedjetek! Gyakorlás révén megtapasztalhatjátok majd, ahogyan egyre jobban kiismeritek partneretek testét és teste reakcióit a különböző érintésekre. Ezekre gyorsan és egyre ügyesebben reagálva előbb-utóbb biztosan elértek majd a többszörös orgazmusig.