Szex blog

A vibrátor használata

2018.09.30 19:29
A vibrátor használata

A vibrátor használata, avagy így hozd ki belőle a maximumot!

 

Szeress bele vibrátorodba újra és újra! Hogyan? Most megtanítunk, hogyan érd el kis rezgő játékszereddel a legintenzívebb orgazmust, amelytől csak úgy beleremegsz.

Ne habozz tovább, olvasd el cikkünk a legforróbb tippjeinkkel.

A folytatáshoz kattints a képre!

vibrátor használata

A vibrátor használata, kitapasztalása hihetetlenül élvezetes, és remek módja annak, hogy felfedezzük, mi az, amit a leginkább élvezünk a hálószobában. A férfiak igencsak nagy hányada nem segédeszközként, hanem konkurenciaként tekint erre az eszközre, teszik mindezt tévesen. A vibrátor ugyanis nem csupán a maszturbáció, netán a női test megismerésének kiváló kelléke, hanem a hálószobában, a páros kalandokhoz is nagyszerűen hasznosítható. Ehhez azonban szükséges, hogy ne tabutémaként kezeljük a használatát, hiszen a 21. században már nem ciki, ha van egy, netán több vibrátorod, sőt: szexuálisan nyitottnak, érzékinek és szexinek számít, ha ismered, mit szeretsz leginkább a szexben.

 

Fedezd fel a vibrátor lehetőségeit!

Amint hozzádkerük új játékszered, ajánlott először kipróbálni partner nélkül is. Így pontosan tudni fogod, hogyan használd és használjátok majd a maximális élvezet érdekében.

Alakítsd úgy a napi programod, hogy legyen magadra némi szabadidőd, majd vonulj el a lakásod egy csendesebb zugába, ahol kényelmesen kikapcsolódhatsz, anélkül, hogy az erotikus lazításban bármi, vagy bárki megszakíthatna. 

Teremtsd meg a megfelelő hangulatot: vonulj be a hálószobába, csukd magadra az ajtót, indíts el egy zene lejátszási listát, esetleg gyújts meg egy illatos gyertyát, helyezd magad kényelembe a kanapén… és kezdődhet is a játék.

Kapcsold be a vibrátort és kezdj el játszani a beállításokkal. Ha először készülsz használni az eszközt, először csak a markodban tartva tapasztalt ki, hogy milyen intenzíven rezeg, valamint, hogy mely fokozat lesz számodra kezdésként az ideális. Ha zavarban érzed magad, akkor egyelőre egy rövid ideig csak tartsd a kezedben. Ha bekapcsolod, ígyis érezni fogod: mi az, ami még kellemes érzést vált ki, és mi az, ami már soknak tűnik.

A legtöbb esetben már a vibrátor kézbevétele és az erotikus kis játék gondolata is elegendő lehet ahhoz, hogy ráhangolódj a huncutságra. De előfordulhat az is, hogy ennél egy kicsit többre lesz szükséged... 

Van, akit a felnőtt filmek indítanak be, van, akinek elég egy magazin is, és van, aki a képzelőerejére bízza az egészet, és erotikus könyvet ragad kezébe. Semmiképp ne legyen elvárás, hogy a vibrátor bekapcsolása már önmagában téged is feltétlen beindítson! Van akinek ennél kicsit több kell, ez teljesen rendjén van így.

Mielőtt az intim, érzékeny területekhez érinted a vibrátort, kenj rá némi síkosítót. Megfelelő síkosítóval a vibrátorhasználat élménye kellemesebb lehet. Eleinte alacsony fokozaton használd a kényeztetőt, érintsd hozzá erogén zónáidhoz, hagyd, hogy tested megszokja és élvezze a rezgést. Fokozatosan növeld az intenzitást és figyelj a tested jelzéseire: adott területeken jobban esik a nagyobb intenzitású rezgés, míg máshol gyengédebbnek kell lenned magaddal.

Ahogy haladsz előre a játékban fokozatosan növeld a rezgés intenzitását. A fokozatosságra azért van szükség, mert a folyamatos, együtemben történő rezgéstől a hüvelyfal könnyen elzsibbadhat, akkor pedig elmaradhat a kívánt orgazmus.

Ha követed mindezeket a technikákat, az orgazmus elérésének hihetetlenül egyszerűnek kell lennie.

Hidd el, nem lehet elrontani! 

Ha pedig már egy kicsit tapasztaltabb vagy, próbálj ki új pózokat, hiszen ezek nem csak a közös szexuális kaland során, hanem az önkielégítés során is más élményt nyújthatnak. 

 

vibrátorok használata

 

És hogy hogyan használd a vibrátort szex közben?

 

A vibrátor nagyszerű módja annak, hogy kicsit feldobjátok a hálószobai hangulatot és nem mellesleg az orgazmus intenzitását.

A kényeztetőt tartd közel az ágyadhoz, így bármikor elővehesd, amikor csak szükséged van rá: nem csupán önkielégítés alkalmával, hanem partnereddel való együttlét során is.

Az egyik tippünk, a kényeztető használata az előjáték során. Ha már elég magabiztosan használod az eszközt, tarts érzéki bemutatót partnerednek. Ne feledd, a férfiak vizuális típusúak, a felnőtt filmeket is emiatt szeretik annyira. Ne jöjj hát zavarba, nyugodtan engedd el magad, biztosan imádni fogja a látványt. Kapcsolj hangulatvilágítást, tegyél be kellemes zenét, és izgasd magad, ahogyan közönség nélkül is szoktad. A siker garantált lesz, az orgazmus pedig jó eséllyel többszörös.

 

 

Na de, hogy miként tudjátok közvetlenül az együttlét során kamatoztatni a kis eszközt?

A nők többsége nehezen jut el az orgazmusig kizárólag a hüvely izgatásával. A legtöbb nő számár a csikló ingerlése intenzívebb élményt vált ki. A csikló simogatása közben azonban könnyen elfárad a férfikar, ami azért kínos, mert a nők jelentős többsége úgy élvez el a legkönnyebben, ha a stimulálás ritmusa folyamatos. A szex közben a póz megtartása és a csikló párhuzamos izgatása nem könnyű feladat, ilyenkor jön jól a vibrátor. Gyakorlatilag nem is feltétlen kell a vibrátort mozgatni, elegendő a csiklóhoz tartani és a rezgés funkciója végzi a dolgát.

Megsúgjuk, a tapasztalatok alapján az egyik legjobb mód az eszközt a kutyapózban haszálni, hiszen ilyenkor esélyes, hogy az egyik kezed neked is szabad lesz, így akár te magad is kényeztetheted csiklódat.

A siker titka, hogy próbáljatok ki különböző pózokat! Merjetek kísérletezni! Fedezzétek fel egymást!

És a siker garantáltan nem marad el!


A használatot követően pedig ne feledkezz meg a vibrátor tisztítás fontosságáról sem!

 

Tipp:
Ha rezgés nélküli eszközt keresel, tekintsd meg dildó kínálatunkat!