Szex blog

Hogyan kell csajozni?

2024.02.22 12:30
Hogyan kell csajozni?

Nyugodtan megállapíthatjuk, hogy a férfiaknak bizony nehezebb dolguk van, mint a nőknek, ha partnerkeresésre adják a fejüket. A legtöbb nő ugyanis még ma is a férfiaktól várja a kezdeményezést, amelyben sajnos mindig benne rejlik a visszautasítás. Ráadásul a mai impulzív, rohanó világban nehéz hosszan tartó pozitív hatást gyakorolnunk embertársainkra. Hát még sikeresen csajozni! Íme néhány tipp, hogyan hívhatod fel magadra a figyelmet, és hogyan válj vonzóvá!

Személyre szabott megszólítás

Ha egy szórakozóhelyen, strandon, bevásárlóközpontban, vagy bárhol meglátsz egy nőt, és nem tudod levenni róla a szemedet, akkor nem árt, ha oda is mersz hozzá lépni. És ha eddig sikerült eljutnod izgatottságod ellenére, jót fog tenni, ha meg is tudsz szólalni.

De véletlenül se vegyél elő valami agyonhasznált sablondumát, mint a „hogy vagy?”, „felszaladt két szem a harisnyádon”, „szép cica, van gazdád?”, „mit csinál itt egy ilyen csinos lány egyedül?” stb., hiszen egy jó csaj mindezt már unásig hallhatta élete során.

Ehelyett figyeld meg őt, a viselkedését, a csak rá jellemző tulajdonságokat, és nyiss egy egyedi gondolattal.

Például, ha mondjuk egy állateledelbolt előtt ácsorog, kérj tőle tanácsot a saját házi kedvenceddel kapcsolatban, és íme, máris megvan az első közös pont, ami mentén folytatódhat az ismerkedés. Ha csinos ruhát visel, ne azt mondd neki, vágytól éhes szemekkel, hogy mennyire szexi, inkább állapítsd meg, milyen szépen kiemeli a szeme színét az öltözéke.

A lényeg, hogy legyél egyedi, udvarias és keress valami közös pontot, vagy valami feltűnőt és pozitívat, ami ideális indító téma egy beszélgetéshez.

Testbeszéd

Az első benyomást a testbeszédből vonjuk le, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit sugároz a tartásod. Húzd ki magad, tűnj magabiztosnak, de semmiképpen ne uralkodónak, és véletlenül se keltsd egy nagyképű macsó hatását. A macsók ugyanis csak rövid távon képesek lehengerelni a női nemet, odavagyunk értük, mert elérhetetlennek tűnnek, mindent megtesznek, hogy jól nézzenek ki, de a felszín alatt a leggyakrabban egy torzult személyiség lakozik, amellyel nem szívesen tervezünk hosszú időre. Egy tapasztalt nőnek biztosan jutott az efféle fazonokból, és már az első rezdülésből felismeri a skalpvadászokat.

De ne is gondolja rólad a kiszemelted, hogy gyáva vagy, és csak a haverod unszolására mertél szóba állni vele. Tehát fontos, hogy ne zárj be, ne görnyeszd a vállad, ne kulcsold össze a kezeidet magad előtt. Gesztusaid legyenek egyértelműek, de ne lépj hozzá túl közel, mert valószínűleg feszélyezné őt, ha egy idegen belemászna az intim szférájába, még akkor is, ha te vagy a zsánere.

Szemkontaktus

A kitartott szemkontaktus önbizalmat sugall, és azt mutatja, hogy figyelsz a másikra, kíváncsi vagy rá, ki is ő valójában. Persze, próbáld meg nem felfalni a tekinteteddel, annak jó esetben később eljön az ideje, ha itt az elején jól csinálod a dolgokat!

Mosoly

A mosoly mindig jó benyomást kelt, és kellemes légkört teremt. Ne felejts el mosolyogni, amikor beszélgetsz, hiszen az már fél siker. Ha eléred, hogy visszamosolyogjon rád a vágyott nő, az egészen biztosan jó irány!

Humor

Ne erőlködj a poénokkal, semmiképen se vegyél elő szakállas vicceket, ne tégy humorosnak szánt szexuális utalásokat, amik hallatán a haverok minden bizonnyal a hasukat fognák. Egy ilyen helyzetben mégse légy vulgáris, közönséges, ugyanis arra a legritkább esetben gerjednek a nők. De a könnyed humor mindig vonzó, könnyedséget sugároz, és segítségével hamar oldódik a feszültség. Például szórakoztasd őt öniróniával. Ez mutatja, hogy nem vagy teljesen komoly, és képes vagy nevetni saját magadon. Arra azért vigyázz, hogy ne ess túlzásba e téren sem, semmiképp ne húzd le magad előtte, de azért jelezd, hogy te is emberből vagy.

Figyelem és empátia

Figyelj oda a másikra, hallgasd meg, amit mond, és a szavaira reagálj. Mutass érdeklődést az érzései és gondolatai iránt. Az empátia segít mélyebb kapcsolatot kialakítani, és gyakorta kiderülnek általa a közös érdeklődési pontok is. Ha a kérdéseid valódi érdeklődést mutatnak, nem csak általános, felszínes dolgokra vonatkoznak, akkor sokkal nagyobb az esélyed a sikerre. Igyekezz megtalálni a megnyílás és a figyelem közötti egyensúlyt. Azaz te is beszélj, de hagyd a másikat is szóhoz jutni, ne akard zavarodban a dumáddal rögtön lehengerelni.

Őszinteség

Legyél őszinte önmagaddal és a kiszemelteddel is. Az őszinte kommunikáció elengedhetetlen a kapcsolat elmélyítéséhez, és általa kiderülhet, hogy egymásnak szánt e titeket a sors.

A felsoroltak közelebb vihetnek életed szerelmének megtaláláshoz. De az is tény, hogy mindenki másképp van összerakva, így hát nincs univerzális recept a csajozásra. A legfontosabb, hogy légy önmagad, azzal vagy azonnal leveszed a lábáról, vagy hamar kiderül, hogy nem is egymást keresitek.

De akkor se keseredj el, ha elsőre nem jársz sikerrel, hiszen ahogy a Káma Szutrában is olvasható: „csak a gyakorlat taníthat meg”. Ha pedig magadra maradsz a gyakorlásban, bátran válogathatsz jobbnál jobb maszturbátoraink közül! Így addig sem kell lemondanod a kielégülésről, amíg mesterévé válsz a csajozásnak és megtalálod a tökéletes partnert.

Ápr 12

Legyen szó egy ünnepi alkalomról, egy kissé megfáradt kapcsolatról, esetleg egy különleges partnerről, akit mindenképp le akarunk nyűgözni, kitűnő választás egy szexi ruhadarab, ami megfűszerezi az együttlétet. Ugyanis az ízléses tálalásra nem csak a konyhában érdemes odafigyelni! Lássuk, milyen ruhadarabokkal dobhatjuk fel a szexuális életünket, hogy igazán vad és felszabadult élményben legyen részünk!

 

Az ágyban is fontos a csomagolás

A szexuális izgalom és az örömérzet egy nagyon összetett folyamat, melynek jelentős része az agyban keletkezik… igen, még a férfiak esetében is! Nemcsak a tapasztalat, hanem a tudomány is azt igazolja, hogy a férfiak szexuális izgalma sokkal inkább vizuális jellegű, mint a nőké. Ezért kiemelten fontos, hogy az együttlét alatt, vagy akár előtt, milyen vizuális ingerek érik a férfit, milyen látványban van része. Emellett ezek a pikáns ruhadarabok arra is alkalmasak, hogy megerősítsék egy nő önbizalmát az együttlét során, hogy még kívánatosabbnak és szexibbnek érezze magát. Ha pedig mindkét fél örömét elősegítik a buja ruhadarabok, akkor miért ne szerezzünk be belőlük rögtön egy egész kollekciót?

Szept 05

Férfi és nő számára egyaránt a legkellemetlenebb élmények közé tartozik a nem megfelelően működő pénisz. Hiába vágyunk arra, hogy a kardforgató gladiátor hüvelyünkbe döfje kemény szerszámát, amikor épp csak a lasszó tekergetésére képes… Merevedési zavar (erektilis diszfunkció) különböző tényezők és okok miatt alakulhat ki. Bemutatunk öt lehetséges okot, amelyek hozzájárulhatnak a merevedési zavar kialakulásához.

Ápr 17

A Gésa golyó használata - mit kell tudnod róla?

Mi is az a bizonyos gésagolyó? Mire jó, mi a funkciója és hogyan kell használni?

Biztosan te is hallottad már a gésagolyó kifejezést, sőt ha máshol esetleg nem is, filmekben (és nem csak a korhatáros filmekben) is gyakran megjelenő eszköz. Igaz, ezt az erotikus kiegészítőt kevesebben használják, mint például a vibrátorokat, vagy a szexi jelmezeket, de mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében. 

Cikkünk folytatásából megtudhatod, hogy ha már beszereztél egy ilyen eszközt, mit is kezdhetsz vele, hogyan használhatod, hogy kihozd belőle a maximumot! :) 

A folytatásért kattints a képre!


gésagolyó használata