Szex blog

A pikáns üzenetek művészete, avagy a szexting mesterfokon

2024.04.10 10:56
A pikáns üzenetek művészete, avagy a szexting mesterfokon

Páratlan érzés, amikor test a testhez ér. Amikor megtapasztaljuk egymás érintését, testmelegét, amikor a másik lélegzetvételét közelről halljuk és érezzük... De amikor két külön városban, országban vagy kontinensen vagyunk, és elér minket a vágy egymás iránt, igencsak korlátozottak a lehetőségeink. A fantáziánkban és az emlékeinkben azonban ekkor is bízhatunk. No meg a szexting módszerében. Olvass tovább és tudj meg róla most mindent!

De mi is az a szexting?

A szót magát eredetileg az angol „szex” és „texting” szavakból hozták létre.
Jelentése: erotikus, szexuális tartalmú, meztelenséget ábrázoló képek, videók vagy szexuális témájú szövegek küldése smsben, chaten, emailben, vagyis valamilyen elektronikus formában.
Szóval lehet, hogy akár rendszeresen szextingelsz a pároddal, csak eddig nem tudtad, hogy ennek a tevékenységnek külön elnevezése van.

Hogyan is alakult ki a szexting?

A kommunikációs csatornák térhódításával szinte párhuzamosan fejlődött ki a virtuális párkeresés, illetve a virtuális kapcsolattartás lehetősége, ahol szinte magától értetődően vált általánossá a kiválasztott fél lenyűgözése ekképpen. Amióta pedig a fotó-videókészítés fellegvárává váltak mobiltelefonjaink és az egyéb kütyük, már a művészi aktok és pajzán képanyagok létrehozása is gyerekjáték.

Fennálló veszélyek

Nem véletlen a gyerekjáték kifejezés. Ugyanis a szexting elterjedése felnőtt, megfontolt, tapasztalt egyének között kevésbé ad okot aggodalomra, mint a még épp csak önmagát és a világot feltérképező kamaszok, kiskamaszok esetében.
Sajnos manapság, az internet és a fékezhetetlen média világában ki sem lehet kerülni az erotikus tartalmakat – reklámokból, szalagcímekből, plakátokról dől felénk, hogy akkor vagyunk igazán értékesek, ha megfelelően divatosan mutatunk egy fotón, ha a méreteink – legyünk bármelyik nem képviselői – a trendeknek megfelelőek. Egy felnőtt ember ezen a tendencián kicsit bosszankodik – „hova tart a világ?” –, majd lő néhány olyan fotót, ami tudja, hogy hatással van a távol tartózkodó kedvesére, és elküldi neki az egyiket, magában kuncogva, izgatottan várva a reakciót. Ez egy páros játszma, amit mindkét fél így akar.

A szexting elterjedt kamaszok a körében

De ha egy tapasztalatlan ifjú lélek azt hiszi, hogy csak akkor felel meg a társadalmi elvárásoknak vagy egy másik embernek, ha minél pornósabb kinézetet vesz fel, és erről fotósorozatot készít, mi több, a természetes adottságait mutató képet manipuláló effekttel is megváltoztatja… Ezt aztán elküldi első vagy aktuális szerelmének, akivel a valóságban talán csak a kézfogásig jutottak, vagy ami még rosszabb, egy személyesen sosem látott, de kedvességet mutató, figyelmesnek tűnő csetpartner unszolására teszi ezt, az szinte garantáltan problémákhoz vezet.

Kommunikáljunk az intim tartalmak megosztásának veszélyeiről!

Ha van a környezetünkben olyan, aki érintett vagy könnyen a szexting áldozata lehet, érdemes elbeszélgetni vele a valós értékekről. Egyrészt arról, hogy a természetesség mindig a legjobb út, hiszen mindannyian a magunk eredeti formájában vagyunk különlegesek, nem pedig egy trendinek mondott séma alkalmazásától. Illetve arról, hogy az intimitás minden formája csak az adott két emberre tartozik, és közöttük minden megengedett, ami mindkettejük számára kényelmes és komfortos. De bármikor ér nemet mondani, és elvárni a másiktól, hogy tartsa tiszteletben a határainkat. Egy személyes találkozás alkalmával úgyis lehullik minden lepel, de annak elviekben nem marad olyan nyoma, ami akár életünk végéig kitörölhetetlenül közkincs marad az internet népe számára.

Alaposan fontoljuk meg, kinek küldünk intim tartalmat!

Lehetsz szárnyaidat bontogató kamasz vagy már sokat repült felnőtt, ha a szexting jelenséget nem jól kezeled, komoly lelki problémáid származhatnak belőle. Ezért fontos átgondolni a küldésgomb megnyomása előtt, hogy a fogadó féllel vajon tényleg elég magas szintű-e a bizalmi viszonyunk ilyen magánjellegű és örökké megmaradó anyagok megosztásához.
Ráadásul a szexting attól válik totál izgalmassá, ha sejtelmes, személyes és annak az adott két embernek a privát vágyait, kifejezéseit tartalmazza. Szóval egyrészt nem csak képeket lehet küldeni egymásnak, és nem csak a lényeget érdemes leírni, megmutatni, hanem fokozhatjuk az izgalmat a ködösítéssel, ami egyben a biztonságot is növeli, ha esetleg mégis bármilyen okból kiszivárogna ez a rendkívül személyes tartalom. Ha nincsenek konkrétumok, nem látszik például a teljes alak a képen, akkor máris sokkal kisebb az esély, hogy valaki visszaéljen vele rosszindulatúan.

Társunk távollétében erősítheti a kapcsolatunkat

Ha szerelmünk – mondjuk munka okán – kénytelen elutazni hosszabb-rövidebb időre, a telefonon való verbális izgatás már régóta megoldást nyújthat egymás hiányának leküzdésére. Amint üzenetküldő szolgáltatással bővült a telefonkészülékek kapacitása, máris tovább gondoltuk a dolgot és az élőszót szexi szövegek begépelésével, szexi fotók készítésével egészítettük ki, amit a távolban lévő társunk akár egy megbeszélés alatt is megnyithatott, titkos izgalomba jőve a tartalomtól. Ilyen esetben a pikáns tartalmak egymással való megosztása segíthet is a kapcsolat elmélyítésében, hiszen ez egy bizalmi döntés kell legyen.
A vágy kifejezésének izgató formája lehet akár egy szexi maszturbálós videó készítése, de a távolból is interaktív együttlétet élhettek meg a Satisfyer Tropical Tip - okos, akkus csiklóvibrátorral, ahol a párod a távolból irányíthatja az eseményeket az okos funkcióknak köszönhetően. Szóval legyen szó akár egy perzselően szexi munkanapról, amikor egész nap az esti hancúrozásra készültök és hevítitek egymást, vagy egy többnapos távollétről, ahol akár a kielégülést is külön élitek meg, a szexting bizony komoly fűtőanyaga lehet egy stabil, jó párkapcsolatnak is.

Okt 06

Mit kínál a Lelo Sona 2 Cruise? Egy teljesen új érzést, egy teljesen új orgazmushoz,ha valaha is úgy érezted, hogy a csúcspont lehetne még nagyobb, még élvezetesebb.

Ápr 05

Úgy érzed, hogy szuperhősként szeretnéd lenyűgözni a kedvesed? Jelmez helyett, vagy mellé válaszd a Szuperhős kapszulát és krémet! Most pedig megtudhatod, hogy miben is rejlik az a  bizonyos szuper erő…

Ápr 12

Legyen szó egy ünnepi alkalomról, egy kissé megfáradt kapcsolatról, esetleg egy különleges partnerről, akit mindenképp le akarunk nyűgözni, kitűnő választás egy szexi ruhadarab, ami megfűszerezi az együttlétet. Ugyanis az ízléses tálalásra nem csak a konyhában érdemes odafigyelni! Lássuk, milyen ruhadarabokkal dobhatjuk fel a szexuális életünket, hogy igazán vad és felszabadult élményben legyen részünk!

 

Az ágyban is fontos a csomagolás

A szexuális izgalom és az örömérzet egy nagyon összetett folyamat, melynek jelentős része az agyban keletkezik… igen, még a férfiak esetében is! Nemcsak a tapasztalat, hanem a tudomány is azt igazolja, hogy a férfiak szexuális izgalma sokkal inkább vizuális jellegű, mint a nőké. Ezért kiemelten fontos, hogy az együttlét alatt, vagy akár előtt, milyen vizuális ingerek érik a férfit, milyen látványban van része. Emellett ezek a pikáns ruhadarabok arra is alkalmasak, hogy megerősítsék egy nő önbizalmát az együttlét során, hogy még kívánatosabbnak és szexibbnek érezze magát. Ha pedig mindkét fél örömét elősegítik a buja ruhadarabok, akkor miért ne szerezzünk be belőlük rögtön egy egész kollekciót?

Dec 14

Szükséged van némi önbizalom erősítésre a hódításhoz és a behatoláshoz? Fontos számodra, hogy az értékes férfiasságod fizikailag is mindig ápolt és egészséges legyen, akkor olvasd el ezt a cikket! Most megtudhatod, hogy melyik a legtutibb választás a péniszkrémek közül.

Duzzadó önbizalom

Ma már nem kell fájdalmas és kockázatos orvosi beavatkozásokat igénybe venni annak, aki szeretne egy kicsit javítani a méretein és a teljesítményén az intim pillanatokban. A kínálatunkban megtalálható péniszkrémek serkentik a hímvessző vérellátását és vérbőséget okozna, ami méret növekedést, illetve erőteljesebb és hosszabban tartó erekciót eredményez. Így a krém használata mellett sohasem kell a méreteid és teljesítményed miatt aggódnod.