Szex blog

Análdildó – így használd a maximális gyönyörért

2022.11.28 13:18
Análdildó – így használd a maximális gyönyörért

Ha szeretnél részesülni az anális örömökből és szívesen beszereznél ehhez egy praktikus játékszert, akkor mielőbb válaszd ki a számodra megfelelő análdildót. Ha pedig szeretnéd megtudni, hogy hogyan érdemes ezt az eszközt használni, hogy garantáltan a legnagyobb extázist nyújtsa, akkor olvasd végig ezt a cikket!

Örömök, hátsó szándékkal...

Az anális szex nem valami újkori hóbort, hiszen már az ókorban is nagy népszerűségnek örvendett. Ennek a fokozott élvezeti értéken túl az is oka volt, hogy így a lányok megőrizhették a szüzességüket, miközben nem kellett lemondaniuk a szexuális örömökről. Már ha élvezték ezt a fajta behatolást… Ha te is lelkes híve vagy az anális élvezeteknek, akkor itt az ideje beszerezni egy, vagy akár rögtön több anál dildót.

Ezek az eszközök sokban hasonlítanak a hagyományos vibrátorokhoz, azonban néhány dologban eltérnek azoktól, hiszen speciálisan anális felhasználásra készülnek. Ezen a területen talán a legfontosabb a biztonság, hiszen a végbél igen sérülékeny. Így azzal garantálhatod a maximális kielégülést, ha kellő óvatossággal jársz el, és kifejezetten anális használatra tervezett dildót választasz. Ezek ugyanis általában kisebb méretűek és a végük kiszélesedik, hogy biztosan ne lehessen velük túl mélyre hatolni, így elkerülhetőek vele a véletlen balesetek.

Előkészületek a biztonság érdekében

Mivel a végbélnyílás a hüvelytől eltérően nem termel váladékot, legalábbis nem a szexuális izgalomtól, az anális szex bármilyen formája esetén elengedhetetlen a síkosító használata. Ennek kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az análdildó és a többi felhasznált segédeszköz anyagát. Ha szeretnéd tudni, hogy miért, akkor olvasd el ezt a korábbi cikket!

Kezdőként érdemes az egészen apró mérettől indulni és türelemmel haladni a nagyobb méretű dildókig. Mondhatjuk úgy, hogy a tested más részeihez hasonlóan a végbelet is edzeni kell egy kicsit, hogy felhőtlen legyen az élvezet. De tényleg fontos, hogy mindig légy türelmes magaddal vagy a másikkal és csak akkor lépj a következő szintre, ha az tényleg komfortos érzést nyújt.

Emellett figyeljetek az anális játékoknál, hogy az aktus alatt folyamatosan fenntartsátok az izgalmi állapotot és maradjatok ellazulva, mert ezek alapvető feltételei a gördülékeny anális behatolásnak. Helyezzetek tehát hangsúlyt az análdildó használata közben is a csókokra, orális kényeztetésre vagy akár kombináljátok hüvelyi izgatással.

A maximális gyönyörhöz…

Az élvezet fokozásához jó tudni, hogy az érzékeny idegvégződések többsége a végbélnyílás körül és a végbél első harmadában találhatóak. Ez azt jelenti, hogy nem kell mélyre hatolni az extázis eléréséhez, jobban jársz, ha a bejárat környékét izgatod minél változatosabb módon. Ezen a területen hatnak igazán erősen a vibrációs análdildók, mint a G-plug USB-s kis anál vibrátora. Ezzel ellentétben a végbél belső kétharmada inkább a nyomásra reagál, itt nincs szükség a vibrációs funkciókra. Ha erre vágysz, akkor próbáld ki a pénisz formájú BASIX análdildót. Ilyenkor azonban különösen óvatosnak kell lenni, ugyanis ez a rész valójában egy záróizom, amely alapvetően nem irányítható akaratlagosan. Itt tehát kifejezetten szükség van kitartó és türelmes edzésre és bemelegítésre a sérülések elkerülése érdekében.

Vannak olyan speciális análdildók és vibrátorok, melyek a különleges egyéni igényeket is kielégítik. A Satisfyer Rotator Plug 1 például egy akkus, forgó gyöngyökkel teli anál vibrátor. A Black Velvet széles kínálatában péniszgyűrűvel kiegészített darabot éppúgy találsz, mint hullámos vagy kifejezetten vékony análdildót pénisz és heregyűrűvel felszerelve. Ha egymagadban játszol, keress tapadókoronggal rendelkező játékszert. Ha különösen kreatív vagy, akkor keresd a Silexd S alakítható modelljét. Ha pedig a játékos szexet szereted, akkor válaszd a TAILZ fém anál dildót hosszú cicafarokkal.

Tuti tippek!

Kezdőként próbáld ki a Filling Feeling technikát, melynél hanyatt fekve támaszd meg alulról a csípődet, és egy kényelmes pózban tedd szét a lábaidat. Ha már izgalomba jöttél, akkor a síkosított análdildó hegyét nyomd a végbélnyílásodhoz, majd hatolj be vele néhány centire. Ha vibrációs eszközt használsz, mint a You2Toys Plug rádiós anál vibrátor, akkor mozognod sem kell, csak élvezz!

A P-pontról hallottál már? Pedig van olyan fontos ez is, mint a G-pont! Ez a férfiaknál a prosztata, aminek izgatása akár orgazmust is okozhat.

Hogy megtaláld, feküdj a hátadra, először az ujjaiddal izgasd magadat, majd lassan illeszd be a dildó síkosított végét. Ezután kezdd el finoman mozgatni ki-be és oldalirányba az análdildót. Miközben a végbél első harmadának végénél jársz, próbáld a dildó hegyét oldalirányba mozgatni. Amikor az extázistól a föld is megremeg, akkor rátaláltál a P-pontra.

Szept 06

Ha ki vagy éhezve egy kis extremitásra, akkor ismerd meg a dilátort, azaz a húgycső vibrátort! Általa olyan örömforrást fedezhetsz fel, amihez hasonlóval korábban még nem találkoztál. Körültekintő használat mellett ezek az eszközök garantáltan feldobják a hagyományos együttléteket. Ha szeretnéd tudni, hogyan fokozhatod az élvezetet a húgycső vibrátorral, akkor olvass tovább!

Júl 10

Végre egy szexuális játékszer, ami kifejezetten a férfiak örömérzetét fokozza! Azt már a legtöbben tudják, hogy milyen fontos és kivételes szerepe lehet a női orgazmus terén a nők G-pontjának izgatása, de azt még kevesen tudják, hogy ilyen érzékeny pont a férfiaknál is megtalálható. Sőt! Izgatható, amivel az extázis a férfiaknál is megsokszorozódik. Ha szeretnél többet tudni a prosztata vibrátorról, akkor olvass tovább!

Okt 11

Egy jól kidolgozott edzésterv minden izomcsoportra fókuszál. Edzünk a vádlinkra, emelgetjük a súlyokat, hogy definiált legyen a bicepszünk, tartunk hasnapot, hogy tónusosabbak legyen az hasizmaink, de vajon mennyi figyelmet fordítunk a medencefenék-izomzatra?